NAKE

NAKE spiller instrumental, progressiv post-metal gennemsyret af cinematisk storhed. Bandet leverer en rytmisk kompleksitet, som leder tankerne mod Tool, mens andre passager er dvælende, nærmere den beskidte ende af post-rock som Godspeed You! Black Emperor. 

Musikken opleves som et soundtrack til en fiktiv film i lytterens indre: temaer spillet på analog synthesizer leder tankerne mod 80’ernes sci-fi soundtracks, og western-lignende guitarspil leder tankerne mod Morricones episke musikstykker.

NAKEs selvbetitlede debutalbum blev udgivet 26. januar og har fået en del positiv omtale i danske og internationale medier. Simon Yüksel Nielsen fra GAFFA giver albummet 6/6 og skriver: “Jeg er imponeret over, at et land som Danmark kan formå at skabe et musikalsk univers, der i så høj grad adskiller sig fra det, der ellers bliver udgivet. Og jeg er lige så ydmygt imponeret over, at der findes musikere, der kan lade musikken vandre på den måde, som den gør, uden at miste kontrollen over den.”

Share:

More Posts

LOKSMITH

Loksmith skriver sange til dig, som føler sig alene og forkert i en verden hvor mennesker i stigende grad polariseres, og din opmærksomhed samt dit